Coronavirus

Beste leden van onze rijvereniging,

Nog steeds zijn lessen en wedstrijden in onze manege niet toegestaan. Alle vaste lasten blijven onverminderd door gaan, en nu? Dit is zorgelijk… Er is een regeling, maar dat dekt onze kosten bij lange na niet. Wij zijn niet de enige, velen met ons moeten hun deuren gesloten houden, en dit zal grote gevolgen hebben voor een hoop mensen en bedrijven. Wij begrijpen dat dit voor sommige van onze leden impact zal hebben. Wij hebben ons gebogen over de komende maand april en de lesgelden. We kunnen geen lessen aanbieden of wedstrijden organiseren helaas, maar zien wel de mogelijkheid om de manege, enkel voor lessende leden of die lidmaatschap + vrij rijden hebben, open te stellen voor vrij rijden.

Er gelden wel strenge voorwaarden aan: *Maximaal 2 combinaties per rijbak * Niet longeren in de rijbakken, dit kan in de cirkel buiten * geen toeschouwers of instructie mee nemen, dus geen (privé)lessen.

Het bestuur heeft besloten om ieder lid zelf te laten beslissen wat hij of zij wil doen betreft het betalen van de lesgelden. Met andere woorden, wij sturen deze maand april geen factuur van de lesgelden. Je bent vrij om dit deze maand zelf te bepalen, de vrije bijdrage mag overgemaakt worden op het bekende rekeningnummer van de vereniging.

Wij kunnen niet beoordelen wat de situatie, betreft corona, voor één en ander betekent. We hopen op de steun van onze leden de komende periode, en dat we elkaar daarna weer mogen begroeten. Zonder jullie lukt het niet. We missen de lessers en de gezellige wedstrijden. Laten we uitkijken naar een positieve tijd die hopelijk snel komt.

Sportieve groet, bestuur rijvereniging de Hondsrug

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.